AIRCO

Koele zomers en warme winters

Airco is niet meer weg te denken in ons dagelijkse leven. Terwijl het tientallen jaren geleden onthaald werd als luxeproduct, fungeert het vandaag als een oplossing op maat in verschillende huishoudens, kantoren en andere zaken. 

Een aangenaam binnenklimaat is het hele jaar door van prioritair belang voor een gezond leefmilieu. Een airconditioner kan in de zomer voor heerlijke verkoeling zorgen en in de winter uw woning gezellig verwarmen. Het systeem wint meer en meer aan populariteit dankzij het zuinig energieverbruik en de snelle, efficiënte werking. Naast het koelen en verwarmen van de lucht, kunnen geavanceerde airconditioners bovendien de lucht zuiveren. Niet alleen uw eigen gezondheid komt dit ten goede, maar ook het milieu heeft er baat bij. 

Om ervoor te zorgen dat u een gepast aircosysteem kiest, kunnen onze experts met behulp van een offerte met u overlopen welke airconditioning geschikt is voor de ruimte(s) die u wenst te verwarmen of koelen. Bij Heymbeeck – Feremans zijn we ervan overtuigd dat gezonde lucht bij u thuis of op kantoor van essentieel belang is. Een fris, goed klimaat creëert namelijk een gezond gevoel, en daar willen we toch allemaal van kunnen profiteren?!

Contacteer ons gerust indien u specifieke vragen heeft of indien u een afspraak wilt maken. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Ook dat is mogelijk. Wij stellen alles in het werk om u zo vlot mogelijk te helpen.