VERWARMING

Plaatsen van mazoutketels

Centrale verwarming is een must in uw woning. Rekening houdend met de grootte en de staat van uw huis en met uw specifieke gezinssituatie, voorzien we bij Heymbeeck – Feremans een mazoutketel op maat. Daarnaast hechten we veel belang aan een vlotte service en vrijwel permanente beschikbaarheid zodat u nooit (lang) met een defect of andere ongemakkelijkheid blijft zitten. 

Plaatsen van gasketels

U kunt op beide oren slapen als u uw gasketel laat plaatsen door Heymbeeck – Feremans. Onze vakmannen plaatsen uw ketel, voorzien de nodige leidingen, installeren radiatoren en zorgen ervoor dat alles werkt zoals het hoort zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. We garanderen niet alleen een perfecte plaatsing van uw ketel en brander, maar voorzien ook de nodige documenten zodat u steeds in orde bent wat betreft de meest recente normen en regels. 

Radiatoren

Voor het plaatsen van een nieuwe radiator of het vervangen van een bestaande, doet u best beroep op een echte expert. Het cv systeem aftappen, de radiator op de juiste plaats hangen en aansluiten zijn namelijk geen eenvoudige klusjes. Laat u bijstaan door de mannen van Heymbeeck – Feremans en wees zeker van een correct geïnstalleerde radiator die nog jaren kan meegaan. 

Vloerverwarming

Zowel in nieuwbouwwoningen als bij renovatieprojecten wordt er vaker gekozen voor vloerverwarming. Vloerverwarming is een zuinige manier om uw woning te verwarmen en esthetisch een ideale oplossing als u in uw leefruimtes geen storende elementen in het zicht wil hebben. Bovendien is het onderhoud van vloerverwarming erg beperkt en draagt het systeem bij tot de gezondheid van u en uw gezin doordat de lucht in uw woning minder droog is en er bijgevolg minder stof aanwezig is in uw leefomgeving.

Of wilt u meer informatie over elektriciteitswerkenventilatieaircowarmtepompenwaterverzachters of sanitair? Neem dan gerust contact met ons op.