ELEKTRICITEITSWERKEN

Industriële elektriciteitswerken tot in de puntjes geregeld

Met hun jarenlange ervaring kunnen de vakmannen van Heymbeeck – Feremans u hoe dan ook verder helpen met de industriële werken die u gepland heeft. Geen klus is te complex of te groot voor deze experts. Zijn uw (ver)bouwwerken rond en bent u nog op zoek naar een elektricien om uw pand te voorzien van elektriciteit? Op ons vakmanschap kunt u beroep doen, onze techniekers staan voor u klaar. 

Uw nieuwbouwwoning of renovatie

De elektriciens van Heymbeeck - Feremans gaan met de nodige precisie te werk en stellen veiligheid steeds voorop tijdens het uitvoeren van alle soorten elektriciteitswerken. Heeft u een nieuwbouwproject lopen? Gaat u renoveren? Bespreek van tevoren uw wensen met ons en geniet van een offerte op maat zodat u nooit voor (financiële) verrassingen komt te staan. Dankzij de stiptheid en transparante communicatie waar Heymbeeck – Feremans voor staat, weten onze klanten steeds wat ze kunnen verwachten binnen de afgesproken termijn. 

Herstellingen: bedrijven en particulieren

Voor al uw herstellingen wat betreft uw elektriciteitsvoorzieningen, kunt u beroep doen op Heymbeeck – Feremans en zijn ervaren werknemers. Uw elektriciteit is uiterst belangrijk voor uw veiligheid en uw comfort, en dus gaan we er bij Heymbeeck – Feremans prat op u te voorzien van de meest kwaliteitsvolle materialen en waterdichte herstellingen indien nodig. Wij streven ernaar een maximum aan veiligheid en duurzaamheid te garanderen zodat u zich de komende jaren helemaal niets hoeft aan te trekken van uw elektriciteitsinstallatie. Alvorens in gang te schieten, bekijken we samen met u de huidige stand van zaken en bespreken we de werkzaamheden die nodig zijn om uw installatie conform de wettelijke reglementen te maken. 

Video en parlofonie

Een veiliger gevoel creëren doen we bij Heymbeeck – Feremans onder andere door u te voorzien van een video en parlofonie zodat u onmiddellijk weet wie er komt aanbellen. Op die manier komt u nooit voor (onaangename) verrassingen te staan. Bovendien kunt u indien gewenst opteren voor een meer gesofisticeerde afwerking, voor een groter scherm en voor andere technologische snufjes zoals een geheugenfunctie en toegangscontrole

Alarminstallaties

Niets gaat boven een gevoel van veiligheid in uw eigen woning. Voor de beveiliging van uw woning of bedrijf bieden we allerlei verschillende oplossingen. Van traditionele alarmsystemen tot extra beveiligde webtoepassingen die u gemakkelijk via uw smartphone kunt bedienen, we voorzien het allemaal!

Of wilt u meer informatie over sanitair, ventilatie, airco, warmtepompen, waterverzachters of centrale verwarming? Neem dan gerust contact met ons op.